Home > Ati Radeon > ATI RADEON X300 Problems

ATI RADEON X300 Problems

Discussions Feedback forum - Left mau is... Thank you, I'm glad this has worked I found the Catalyst, installed, restarted, played, loved... Cause it is. Please try the request again. weblink

if so just roll back the drivers to the previously installed drivers. TechSpot is a registered trademark. September 2008.) No updated driver available Exactly the same as per description XP Professional ATI Radeon X1600 ? 8.593.100.0(21. Feedback given! :smile.gif: Rollback Post to Revision RollBack #3 Feb 27, 2011 zaxarw56 zaxarw56 View User Profile View Posts Send Message Out of the Water Join Date: 2/27/2011 Posts: 5 Member http://www.techspot.com/community/topics/ati-radeon-x300-problems.62218/

The second option from top. Anyone with an unsolved case like this willing to test this out? --> Like go into your Appdata file and change the options settings from there. I guess im screwed, 1000 dollar machine that i can veiw the web with YAY arent i special. Anybody?

The computer had an ASUS x300 installed and i tried to upgrade to ATI Radeon x700 pro. A lot of users will understandably be reluctant to go back that far unless they have to. The... Nov 3, 2006 #23 powerslave_5th TS Rookie Topic Starter Posts: 25 nope, where is that sticker inside the gabinet?

Here's the download link: http://www.cpuid.com/download/cpu-z-137.zip -Courtesy of cpuid.com Nov 3, 2006 #3 cfitzarl TechSpot Chancellor Posts: 1,975 +9 What a coincidence, the same posts at about the same time! I can post my xorg.conf file and Xorg.0.log files if that will help but I need to get my monitor's picture back first. Blogs Recent Entries Best Entries Best Blogs Blog List Search Blogs Home Forums HCL Reviews Tutorials Articles Register Search Search Forums Advanced Search Search Tags Search LQ Wiki Search Tutorials/Articles Search Not at all, only a select few.

Main Sections Technology News Reviews Features Product Finder Downloads Drivers Community TechSpot Forums Today's Posts Ask a Question News & Comments Useful Resources Best of the Best Must Reads Trending Now as per this forum post Vista 32 ATI Radeon HD 3200 8.513.1.3000 8.640.0.0 (Dated 14/07/2009), Package 9.8 Left-hand menus displaying "out of phase" as in screenshots on forum posts above. What exact error is this for? The time now is 14:05. .

ERROR The requested URL could not be retrieved The following error was encountered while trying to retrieve the URL:

Your cache administrator is webmaster. The default graphics back end was the QT "native" mode in 0.10.1. X700Pro 128MB Nvidia 6600GT vs ATI X700 Pro More resources Tom's Hardware Around the World Tom's Hardware Around the World Denmark Norway Finland Russia France Turkey Germany UK Italy USA Subscribe It works! :biggrin.gif: Rollback Post to Revision RollBack Quote from Zkyo » An enderman teleported into my basement at some point, and re-arranged all the "natural" blocks in there. #12 Apr

I use Panasonic DVD-RAM a lot and every time I try to copy from a DVD-RAM... have a peek at these guys Several users have reported that this fixed the problem, although it seems that not all cards con be fixed in this way. Did you try out Sapphire Tech drivers. Similar Topics ATI Mobility Radeon X300 Drivers Jul 13, 2007 Ati Radeon x300 problem Sep 13, 2008 blank screen/ATI X300 problems?

Download This: http://downloads.guru3d.com/ATI-Catalyst-10.7-Beta-Win-7-|-Vista--XP-%2832|64-bit%29-download-2594.html 2. This means >> that >> it really only has 32mb and the other 96mb are 'stolen' from main memory. >> >> >> My System Specs You need to have JavaScript enabled For TS mods: Please don't edit this post, he didn't understand what I said in English Nov 3, 2006 #11 powerslave_5th TS Rookie Topic Starter Posts: 25 ok thx man, http://quodsoftware.com/ati-radeon/ati-radeon-x300-no-video-signal.html And then after all those hours are spent, you find out you've done nothing at all." Anonymous #16 May 19, 2011 Skittles0180 Skittles0180 View User Profile View Posts Send Message Out

Terms of Use Privacy Policy Licensing Advertise International Editions: US / UK India Help answer threads with 0 replies. Jan 1, 2012 Inspiron 6000 ATI Mobility Radeon X300 driver for Windows 7 found Oct 26, 2009 Add New Comment You need to be a member to leave a comment. TechSpot Account Sign up for free, it takes 30 seconds.

If the X800GTO doesn't require it, now imagine the X300.

Also, take a look at your PSU. Ask a Question See Latest Posts TechSpot Forums are dedicated to computer enthusiasts and power users. ATI support has been less then helpful, mostly stating that my flatpanel is the cause. I dont want to mess anything up.

Maybe I can try doing the same thing in my distro [LinuxMint] to see if it works! Ask a question and give support. And yes, my X300 does get slightly hot from use (although, my secondary computer also has a prescott next to it). this content If you need to reset your password, click here.

This warning has been here since 10 October 2010. Slowly resize the width of the dialog window (by dragging its border with the mouse) while carefully observing the distortion in the dialog box. But you can always try and get back to me and tell me if it does or not! Im kinda technologically disadvantaged sometimes.

i bought the game today :smile.gif: I doubt this fix will work for your card, see the above configurations on my first post Thanks dude, and anyone out there who helped Change was as posted: Add the following line to your config.ini in the [main] - Section: use_qpaintenginegl2 = false Now in French: Stellarium 0.11.0 - Il y avait un problème de Ubuntu 9.10 Intel Corporation 82G35 Express Integrated Graphics Controller (rev 03) ? ? Once the card is initialized inWindows the DVI signal becomes active and I can use it.

I dug up this error while loading X.