Home > Asus A7n8x > Asus A7n8x - 3com Lan Problem-

Asus A7n8x - 3com Lan Problem-

Dismiss Notice TechSpot Forums Forums TechSpot Core CPUs and Motherboards Today's Posts asus a7n8x - 3com lanproblem- Bycoba1 Mar 27, 2004 Hi, I have asus a7n8x deluxe. The thought by pericon that the computer might be seeing the NIC incorrectly as a IEEE1394 device is probably not valid. Paul. At the moment, I am using a 20-pin power connector intead of the preferred 24-pin. http://quodsoftware.com/asus-a7n8x/asus-a7n8x-del-ide-problem.html

Already have an account? that is what got me wonderin if this ever happened to ne one else b4 ?? Oct 10, 2004 #3 JoVankaam TS Rookie Hi, have a look at my post in Gigabit Lan on Asus A7N8X-E not registering May be this could help you :stickout: Oct don't have a need for the second NIC at this time. http://www.techspot.com/community/topics/asus-a7n8x-3com-lan-problem.12004/

I refer to the later MOBO version with the Marvel NIC and not an earlier version that used a 3-Com NIC. OK, so they got away with it in most cases! I would be either copying files over my network or just on the net and I would get a BSOD that referred back to the 3com NIC's drivers.

nothing happened to them... Any ideas on what is wrong? The intention was to use the dual LAN capability of the ASUS MOBO to share the Internet connection between my 2 PCs. I have the same NIC on a P4P800 Dlx but have no clue about your original problem nor time to go through all the posts here to find it.

Sep 6, 2005 Asus A7N8X-X Problem... The normal one or the -E one ? ne other ideas ?? http://www.techspot.com/community/topics/asus-a7n8x-e-dx-gigabit-lan-problem.16030/ May 30, 2004 URGENT- LAN Problem with A7N8X-E-Dx?

Mar 27, 2004 #5 coba1 TS Rookie Topic Starter Mine is asus a7n8x deluxe. Mar 28, 2004 #9 JohnDus TS Rookie Ok, just ran across this thread, you probably already figured out how to install the drivers, but just in case you didn't here is Right click on the on it and tell it to "update driver". Finally, when I look at Device Manager, there is nothing in the Network adapters except the NVIDIA NForce MCP Networking Controller and the 1394 adapter!

They use XP pro so I assumed tha Add/Remove HW exists. What it boils down to is to use regedit and remove the yukonx86 key from HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\ControlSet001\Services and HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\ControlSet002\Services Then reboot the system. After you unzip the drivers from Asus's site open up your device manger and find the card that has the yellow exlamation point that says pci communication device. Posts: 4,274 When I've seen that kind of problem it was more of a software problem on the OS side of things rather then a hardware problem.

I need to use my 3 com lan. this content Ask a Question See Latest Posts TechSpot Forums are dedicated to computer enthusiasts and power users. I just went ahead and disabled that NIC in the BIOS and it worked okay at that point (until the mobo decided to poop-out on me, that is). Join thousands of tech enthusiasts and participate.

Others who might help may be in the same boat.FWIW,Len"Michal" wrote in message news:[email protected]>> >>> >>>>> Right click your card in device manager.>>>> There is a power saving checkbox with Join thousands of tech enthusiasts and participate. Ask a Question See Latest Posts TechSpot Forums are dedicated to computer enthusiasts and power users. weblink No? •NuForce revisited, Reference 9.02, no small miracle? •The Silverado, a small d'Appolito loudspeaker •Slander Sander?

Posts 90 the mobo's in question are Rev 1.XX virus protection isnt an issue.... Yes, my password is: Forgot your password? My symptoms are exactly as stated by Ironbasher.

File Size 394.86 KBytesupdate2003/05/13 Download from Global VersionC1004 Description A7N8X Deluxe BIOS C1004for PCB revision 2.0 and later only.Fix A7N8X system fails to resume from S3 when using ATI RADEON 8500DV

I've tried to install the same driver as you have, and yet, it shows a yellow circle with exclamation mark in it. Posts 90 A7N8X DELUXE Nvidia Network Card Problem does anyone have this problem i have some friends who game on 3com 100mb hub and a cnet 8port switch.... Hope that made some sort of sense. However, the "Act/Link LED" is dark....it should be solid green or blinking green.

this guy in particular is using rev 1 mobo... but i'm talkin about 15 systems on the same lan......and 6 of these are using the same mobo..wid the nvidia nic enabled and the 3com nic disabled... Aug 21, 2004 #20 RealBlackStuff TS Rookie Posts: 6,503 I use Windows 2000 Pro, so am not quite familiar with XP. check over here All Rights Reserved.

Join the community here. My opinion on Ironbasher's problem, it's a bad NIC, RMA the board. My best guess is that it is a resource conflict. can anyone help me with this ?

TechSpot Account Sign up for free, it takes 30 seconds. i was tinkin it was the switch that was crappin out the Nics.. Dismiss Notice TechSpot Forums Forums TechSpot Core CPUs and Motherboards Today's Posts ASUS A7N8X-E DX - Gigabit LanProblem ByCaptain_Jon Oct 10, 2004 I have just built a new computer, for my The driver was installed successfully but after reboot windows refused to start the device.

Similar Topics ASUS A7N8X-E DX - Gigabit Lan Problem Oct 10, 2004 Problem with Athlon XP 3200+ on ASUS A7N8X-E Deluxe motherbaord Feb 1, 2005 Trouble installing 2 WD Sata on To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below. I'm gonna try a different BIOS revision though, any chance you could check and let me know what rev you are running ? Thanks Mar 27, 2004 #6 Didou Bowtie extraordinair!

The drivers that you download are not executables, so you will have to update them this way. I only copied the text from that forum where I found the info. May 30, 2004 #2 Ironbasher TS Rookie Topic Starter Curiously, the BIOS has no mention of the Marvel Gigabit port although the Ethernet LAN and 1394 supported by the onboard nVIDIA I am also sure it was the right jumper!!!

Ask a question and give support. Forum New Posts FAQ Calendar Forum Actions Mark Forums Read Quick Links Today's Posts View Site Leaders What's New?